Over Engeltherm

Engeltherm voor een optimaal binnenklimaat.

Het is bekend dat mensen beter functioneren en langer presteren in een optimaal leef- en werkklimaat. Wanneer de kwaliteit van de omgeving toeneemt, stijgt de productiviteit en het plezier in het werk. Een juiste luchtkwaliteit draagt fors bij aan deze kwaliteit. Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort (Utr.), Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren).
Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteit systemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen in Nederland.

"Wij combineren innovatie met een goed ontwerp, vakkundige implementatie en adequate service en onderhoud."

Onze medewerkers hebben een brede kennis en expertise op het gebied van airconditioning, warmtepompen en computerruimte koeling. Een airconditioner voor een kantoor moet aan andere eisen voldoen dan een woonhuis. Zo stelt een tandarts ook andere eisen aan zijn binnenklimaat, dan de detaillist. Dat vraagt om een expert.
Engeltherm heeft al bij meer dan 4700 opdrachtgevers het binnenklimaat mogen verzorgen. Voor iedere situatie werd een passende oplossing gevonden, van enkele ruimte tot geheel gebouw. Dat maakt ons Expert by Experience.

STEK / R-410A ECO FRIENDLYWilt u vrijblijvend gebruik maken van deze expertise,
bel of mail dan gerust onze dichtstbijzijnde vestiging.

-