Onderwijs

Veel kinderen (of jong volwassenen) in een ruimte? Dan is niet alleen de temperatuur belangrijk, maar ook de luchtvochtigheid, luchtstromen, de ventilatie en het luchtreinigen. Daarnaast is het belangrijk om te voldoen aan de strenge  eisen die de overheid stelt aan de luchtkwaliteit. Een goed advies ter plaatse van een ervaren adviseur is dus een must. Of het nu gaat om kinderdagverblijf, een computerlokaal of een totaal klimaatsysteem voor een hele school (koelen, verwarmen, ventileren en lucht zuiveren met 1 systeem). Voor iedere situatie een passende oplossing..

Om u toch vast een idee te geven van de mogelijkheden, treft u hieronder een paar praktijkvoorbeelden aan. Bij deze projecten hebben wij geluisterd naar de wensen van onze klanten. Geinteresseerd? Mail of bel gerust onze dichtstbijzijnde vestiging voor een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u graag!

 

 • Cursusruimte Utrecht (prov.)

  In dit cursuslokaal werd gekozen voor een cassette unit, 4 zijdig uitblazend, om te koelen, verwamren en ventileren. Lees meer >
 • ASRE

  Amsterdam School of Real Estate (ASRE)

  Hier implementeerde Engeltherm een uniek plafondverdringing systeem.

  Lees meer >
 • Kinderdagverblijf

  Kinderdagverblijf HeppieNest in Utrecht Lees meer >
 • Mediatheek Spinoza Koelen en ventileren

  In de mediatheek van het Spinoza Lyceum Amsterdam zorgen de computers voor nogal wat warmte afgifte. Niet alleen dit probleem is opgelost met het geimplementeerde klimaatsysteem, ook de luchtkwaliteit is sterk verbeterd. Lees meer >

Meer weten over de mogelijkheden in uw school of kinderdagverblijf?

Bel of mail naar de dichtstbijzijnde vestiging, onze adviseur komt graag bij u langs voor een advies op maat. Of het nu gaat om het koelen van een enkele babyslaapkamer of een geïntegreerd klimaatsysteem voor uw schoolgebouw, wij vinden altijd een passende oplossing.