Werkwijze Engeltherm

Eén aanspreekpunt, van advies tot oplevering gewoon goed geregeld.

Engeltherm kiest voor korte lijnen en dat is voor u wel zo prettig. Onze technisch adviseur zal van advies tot onderhoud bij uw project betrokken zijn en altijd uw directe aanspreekpunt blijven. Na inventarisatie zal de technisch adviseur ervoor zorgen dat uw wensen omgezet worden in goed advies voor een perfect functionerend klimaatsysteem.

Van Links naar Rechts; Lex van de Engel, Emile Coorens (Engeltherm Zuid), Corne Stigter, Jan Nijstad (Engeltherm Oost) en Mathijs Losekoot.

Een installatie kopen met zekerheid.

Omdat standaard concepten vrijwel nooit toereikend zijn, kiest Engeltherm voor op maat gesneden concepten, die volledig afgestemd zijn op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om bestaande ruimten, renovatie- of nieuwbouwprojecten, wij zetten voor u de mogelijkheden uiteen met daarbij een juist advies inzake de verschillen in rendement, comfort en kosten. 

Door een goede samenwerking tussen onze afdelingen engineering, projectleiding, montage en service staat Engeltherm garant voor de juiste begeleiding van uw project.

"Engeltherm biedt u als merkonafhankelijk specialist het beste maatwerk voor een zo goed mogelijke prijs."