Geur- en antibacterie behandeling

De gezondheid van de mens wordt positief beïnvloed door een goed werkend klimaatsysteem:

  • De fijne stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd.
  • Door ventilatie is er steeds aanvoer van frisse lucht.
  • Door het ontvochtigen van de lucht krijgen schimmels, bacteriën en virussen geen kans zich te ontwikkelen.

Voorwaarde is wel dat de apparatuur goed wordt onderhouden!

Dit kan eenvoudig door een Onderhoudsabonnement af te sluiten. Bel gerust de dichtstbijzijnde vestiging voor een scherp voorstel of vul het contactformulier in. Wij bellen u dan om de apparatuur te inventariseren zodat wij een onderhoudsvoorstel op maat kunnen aanbieden. Geheel vrijblijvend natuurlijk! En besluit u het onderhoud door Engeltherm te laten uitvoeren, dan zorgen wij bij ons eerste bezoek voor een gratis Geur- en antibacterie behandeling:

Wanneer uw klimaatapparatuur niet goed is onderhouden, kan het zijn dat uw systeem (zwaar) vervuild is, waardoor schimmels en bacteriën zich hebben kunnen hechten aan filters en de verdamper. Deze micro organismen kunnen zorgen voor geïrriteerde luchtwegen en branderige ogen. Ook kan de vervuiling een muffe lucht tot gevolg hebben.


anti-bacterie behandeling


Door onze geur– en antibacterie behandeling worden de micro organismen verwijderd. Daarnaast zorgt de behandeling voor een langdurige frisse lente geur. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd in combinatie met vakkundig onderhoud.

 

Wanneer u nu een onderhoudsabonnement afsluit, krijgt u bij het eerste periodieke onderhoud een gratis geur- en antibacterie behandeling.

 

Wij informeren u graag over de onderhoudsmogelijkheden voor uw situatie. Bel nu onze dichtstbijzijnde vestiging of klik hier voor het contactformulier.