Computerruimte koeling

Bij de koeling van een computerruimte draait het allemaal om de beheersing van de temperatuur en luchtvochtigheid. De koeling van de computerruimte moet continue zijn. Hiervoor heeft Engeltherm een eigen geavanceerd beheersysteem om koelinstallaties van een computerruimte, een datacenter of serverruimte op afstand te kunnen bewaken en bedienen. Doet zich een probleem voor met de koeling, dan kunnen wij snel en efficiënt actie ondernemen.

100% zekerheid bij koeling op maat

Engeltherm heeft een uitgebreide range energiezuinige systemen voor de koeling van de computerruimte; van een eenvoudig compact systeem tot uitgebreide down-flow systemen, waarbij de gekoelde lucht via de vloer onder of naast de warme apparatuur wordt ingebracht en via het plafond weer wordt aangezogen. Uniek zijn onze capaciteit geregelde computerkoelsystemen, waarbij altijd, dus ook bij stroomuitval, koeling geleverd worden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om terplekke te bekijken hoe u de koeling van uw computerruimte het beste kunt regelen, binnen uw budget en geheel naar uw wensen. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Meer gerelateerde onderwerpen over Computerruimte koeling: R22 koudemiddel - Airco serverruimte - Kantoor airco - Airco Arnhem - Klimaatsysteem - Airconditioningsysteem - Airco Eindhoven - Airconditioners vergelijken - Binnenklimaat kantoor - Aircosysteem