Airconditioningsysteem

Het juiste airconditioningsysteem draagt fors bij aan de kwaliteit van de werkomgeving. Hierdoor stijgt de productiviteit en het plezier in het werk. Maar wat is het juiste airconditioningsysteem voor U? Iedere situatie is tenslotte anders. Een MKB kantoorgebouw moet aan andere eisen voldoen dan een tandartspraktijk. Zo wordt er voor de detailhandel een totaal ander airconditioningsysteem gekozen dan voor het kinderdagverblijf. Door geheel merkonafhankelijk te werken kan Engeltherm altijd het meest geschikte airconditioningsysteem voor U selecteren.

De specialist

Geen gebouw is hetzelfde, daarom is het ontwerpen van het juiste airconditioningsysteem maatwerk. Wij hebben al bij meer dan 4400 klanten het binnenklimaat mogen verzorgen, van een eenvoudig wandmodel tot een uitgebreid airconditioningsysteem dat kan koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Wij adviseren u graag bij het vinden van het juiste airconditioningsysteem binnen uw budgettaire kaders. Energiezuinig en waar mogelijk met subsidie!

Contact

De aanschaf van een airconditioningsysteem begint bij een goed advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om terplekke te bekijken wat voor u het beste airconditioningsysteem zou zijn. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Meer gerelateerde onderwerpen over Airconditioningsysteem: R22 koudemiddel - Airco Tilburg - Airco specialist - Klimaatinstallatie - Serverruimte koeling - Airco Den Haag - Airco Den Bosch - Airco Utrecht - Aircosystemen - Airco Apeldoorn